FAIL (the browser should render some flash content, not this).

 

Aktuális Akciónk:

Jelenleg nincs akciós ajánlatunk...Időjárás Garancia

A nyári fő-, és kiemelt szezonban az esetleges kedvezőtlen időjárás esetén is megfelelő programot biztosítunk vendégeinknek. Különleges időjárás garanciánk szolgáltatása révén a rossz idő esetén a nyári főszezonban mi fizetjük vendégeink Galérius élményfürdő belépőjét (egész napos, szauna világ nélküli jegy-családi jegy). Időjárás garanciánk azon napokra érvényes, amely napokon nappal (8 és 20 óra között) esik csapadék Siófokon és a napi maximum hőmérséklet nem éri el a 25 fokot. Az adatok az Országos Meteorológiai szolgálat honlapján (met.hu) található hiteles információk alapján ellenőrizhetők. (Garanciánk az érkezési és távozási napokra nem vonatkozik.)

Az időjárás garanciánknak által biztosított wellness szolgáltatásoknak köszönhetően, esős, borús idő sem árnyékolja be a nyaralást, vendégeink önfeledten élvezhetik az üdülést.

 

Vízpart Apartmanok, Siófok

- igényes, újonnan berendezett vízparti szállások Siófokon

Minden tekintetben igaz a mondás, hogy a Balaton, azon belül Siófok a nyár fővárosa. Az általunk kínált vízparti apartmanok Siófokon a legjobb elhelyezkedést, a legszélesebb szolgáltatásokat nyújtják ezáltal biztosítva a feledhetetlen nyaralást minden vendégünknek. Érdemes felfedezni a Balaton világát a nyári szezonon kívül is, hiszen ekkor számtalan, a főidényben át nem élhető élménnyel lehetnek gazdagabbak az ide látogatók. A kellemes őszi sétákon, a sokszínű siófoki és más Balaton parti elő-, és utószezoni rendezvények, vagy befagyott Balaton nyújtotta sportolási lehetőségek egyaránt segítenek feltöltődni az ide látogatóknak.
Minden apartmanunk a felszereltsége a mai kor igényeinek mindenben megfelel. Alapvető felszereltségek a légkondicionálás, a szúnyoghálós nyílászárók, a nagy képernyős televízió.

Fürdőszobai használatra biztosítunk vendégeink részére törölközőt, illetve kézmosó folyadékról is folyamatosan gondoskodunk. A konyhában elektromos főzőlap, elektromos sütő, és mikrohullámú sütő segítségével bármilyen sütés-főzési konyhai feladat elvégezhető, továbbá a nyár fontos kelléke a mélyhűtővel felszerelt hűtő. A konyhában a főzéshez és étkezéshez szükséges felszereléseken kívül megtalálhatók az alapvető kiegészítők is (só, cukor, mosogatószer, stb).

 

Galérius Apartman, Siófok - Siófok, exkluzív panorámás szállás közvetlenül a Balaton parton

Galérius Apartmanház az Aranyparton Siófok-Szabadifürdő központjában, mégis nyugodt, csendes környezetben található új építésű, liftes építmény. A fürödni vágyóknak a vízhez a parkosított kerten keresztül csak pár métert kell megtenniük. Az ide látogatók a közelben két perc sétával, éttermek, büfék, élelmiszer bolt és számos egyéb szórakozási lehetőségeket egyaránt igénybe vehetnek. Az apartmanház megközelítése tömegközlekedéssel és gépjárművel is kiváló, Budapestről kevesebb, mint egy óra alatt elérhető, míg az autóbusz megálló, illetve a vasútállomás is csak 3 perc séta (a kapcsolat menüpontban a térképen megtekinthető a pontos elhelyezkedés). A siófoki központtal (fő tér, esti sétáló utca) rendszeres helyijárat összeköttetés biztosított.

A siófoki Galérius élményfürdő közvetlenül az épület szomszédságában található, itt minden korosztály megtalálja a megfelelő szolgáltatásokat. A lazítás, pihenés egyik legkedveltebb formája a szauna világ, ahol a hétköznapok rohanását sikerül kikapcsolniuk az ide látogatóknak, az élménymedencék szintén egyaránt remek szórakozást nyújtanak fiatalnak és idősnek. Ezen kívül a csúszdák a fiatalok, a jótékony hatású a termálvize az idősebbek kedvence.

Az élményfürdő közelsége a nyári fő-, és kiemelt szezonban az esetleges kedvezőtlen időjárás esetén is megfelelő programot biztosít az idelátogatóknak. Különleges időjárás garanciánk szolgáltatása révén a rossz idő esetén a nyári főszezonban mi fizetjük vendégeink élményfürdő belépőjét.

A Galérius Apartmanok közelében számos vízi sportolási lehetőség adódik, így az aktív nyaralást kedvelőknek számos lehetőség közül választhatnak. A közeli Surf Beach nyújt wakeboard, vízisí, kiteszörf és windszörf egyaránt megtalálható. Az apartmanház területén található játszóterek európai szabványoknak is megfelelnek, így biztonságos környezetet nyújtanak a kisgyermekek számára az önfeledt játékhoz.

A 24 órás portaszolgálat őrzi vendégeink parkoló gépjárműveit, ill. az apartmanokat, így az Ön értékei biztonságban lesznek mind a zárt kertben, mind az apartmanokban.

 

Villa Palazzo Apartman, Siófok

- központi fekvésű szállás a Siófoki Nagystrandnál

Az aktív pihenés kedvtelőinek a legjobb választás a Villa Palazzo Apartmanház, mely Siófok központi részén fekszik. Tömegközlekedéssel is könnyen elérhető mivel a Siófoki központi vasútállomástól, buszpályaudvartól csak 3 percet kell sétálni az apartmanházig. Emellett a Siófoki Nagystrand - Coke Club sincs 100m-nél messzebb, így a szórakozási lehetőségek közvetlen közelében, mégis nyugodt kis utcában található (a kapcsolat menüpontban a térképen megtekinthető a pontos elhelyezkedés). Az liftes új építésű apartmanházban, szépen berendezett légkondicionált, teraszos apartmanokban fogadjuk a kikapcsolódni, szórakozni vágyókat.

Magyarország No1. legszebb, legváltozatosabb strandja a Siófoki Nagystrand. A fiataloknak az egész napos programokat biztosító Coke Club (Coca-Cola Beach House) jelenti a legnagyobb vonzerőt, illetve számos ingyenes sportolási lehetőségre nyílik lehetőségük (strandfoci, strandröplabda, kosárlabda, vízi játékok).

Emellett a kisgyermekes családok részére kialakított feltöltött homokos part biztosít remek strandolási lehetőséget a strand észak-keleti végén. Esténként a színpadon az ingyenes koncerteken ismert magyarországi és nemzetközi előadók lépnek fel.

Különleges időjárás garanciánk szolgáltatása révén a rossz idő esetén a nyári főszezonban mi fizetjük vendégeink Galérius élményfürdő belépőjét.

Siófoki apartmanunk SZÉP kártya elfogadóhely!

 

Vendégeink törzsutaztató akciója


Amennyiben vendégeink közt köszönthetjük Önt, úgy az azt követő időszakban az Ön javaslata által apartmanunkat választó személyek minimum 3 éjszakás, elő-, vagy utószezoni üdülése árának 10%-át az Ön részére elutaljuk. Természetesen ezen ajánlat révén minden vendégünk saját magára is érvényesítheti a "jutalékot".